BELLA ROSA MORTSEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1495 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bella Rosa Mortsel. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 21:35 Zodra ik de pizzadoos opende rook ik dat er iets mis was: de kaas was zuur! Bella Rosa was niet bereikbaar. De hele pizza is de vuilbak in gegaan. We zijn betere kwaliteit van Bella Rosa gewoon.
18 mei 2024 om 19:50 het eten was lekker en op de afgesproken tijd geleverd
29 apr 2024 om 18:41 Het vlees was heel lekker, de frietjes helaas plat en koud. Misschien toch beter apart verpakken?
27 apr 2024 om 22:18 Alles dik in orde.
17 apr 2024 om 20:45 Lekker en snelgeverd
5 apr 2024 om 8:55 Alles was ok dank je
23 mrt 2024 om 9:16 Zoals altijd top.
19 mrt 2024 om 21:02 super lekker en verzorgd
17 mrt 2024 om 15:39 Altijd zeer lekker knapperige korsten
10 mrt 2024 om 21:34 Bijna 2u moeten wachten op bestelling. Dan ontbrak de drank en persoon die kwam leveren vertelde dat hij het nog ging brengen: nooit meer gezien. En eten was ook ondermaats qua smaak en enorm vettig Dus ik bestel hier niet meer
10 mrt 2024 om 21:21 Parmezaanse kaas niet geleverd en die heb je denk ik wel nodig om de pasta bolognaise op smaak te krijgen. Kapsalon was oké. Halfuur langer moeten wachten dan aangegeven.
9 mrt 2024 om 19:41 Super lekker vlees!!! Maar de porties waren echt klein voor de schotels